Lösningar som optimerar din produktion

Karlebo är ett företag med lång tradition av att leverera nytänkande lösningar till industrin i Norden. Vi erbjuder ett av marknadens starkaste sortiment inom Pressgjutning, Sandgjutning, Stålverksprodukter och Ytbehandling. Dessutom har vi ett omfattande servicekoncept som hjälper dig att öka livslängden på din maskinpark.

Servicekoncept

Det finns mycket tid och pengar att spara på att välja rätt partner för sin teknikinriktade service. Vi på Karlebo har en bred organisation för alla typer av serviceuppdrag oavsett om det gäller uppgradering, underhåll eller reparation. Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda en djup kunskap om såväl dina maskiner som processer. Genom nära samarbete med världens ledande tillverkare ger vi dig dessutom tillgång till originaldelar som optimerar din produktion, minimerar ställtid och ökar livslängden på din maskinpark.

Hög tillgänglighet

Vår ambition är att alltid ha en hög tillgänglighet för dig som kund och ge dig snabb respons. Genom lokal närvaro med fem kundcentra, rationell logistikhantering, omfattande maskinregister och ett tusen kvadratmeter stort lager med reservdelar och förnödenheter erbjuder vi ett långtgående engagemang för att tillgodose dina behov. 

Gjuteriteknisk Handbok säljs av Swerea / Swecast.
Telefon +46 36 30 12 23 eller maila swecast@swerea.se

Karlebo Handbok säljs av Liber (Snabbsök "Karlebo")

För mer information kontakta oss på info@karlebo.se eller telefon +46 (0)8 566 313 00.