Beijer koncernen expanderar - Säljare Norrland sökes

Beijer Industri AB består av fyra starka varumärken, vårt fokus är att göra våra kunder än mer konkurrenskraftiga. Vi representerar några av världens ledande tillverkare och erbjuder förädlade, kundanpassade lösningar för bland annat ytbehandling, gjuteri, stål- och smältverk, eldfasta installationer.Beijer Industrigrundades 1866 och är idag en av Sveriges ledande leverantör av maskiner och förnödenheter till svensk verkstadsindustri. Beijer Industri omsätter ca 300 MSEK och finns i Sollentuna, Malmö, Ljungby, Hallstahammar och Halmstad.

Beijer Industri söker Säljare

Vi söker nu en säljare till distrikt Norrland som med affärsmässighet och stort engagemang vill vara med och driva Beijer Industris fortsatta tillväxt i Norra Sverige.

Beijer Industri säljer produkter för Ytbehandling, Slip, Blästring och Gjuterier

I ditt ansvarsområde ingår det att bearbeta såväl nya som befintliga kunder.

Du är en av våra ambassadörer på marknaden och tar hand om säljprocessen mot kund.

Du utgår från din bostadsort i distriktet. Din vardag är hos våra kunder.

Även om du arbetar självständigt i ditt distrikt kommer du att jobba i team med våra andra utesäljare, innesäljare och back office.

Du rapporterar till Försäljningschef.

Vi vill att du har en god affärsmässig förståelse samt erfarenhet av försäljning inom industri (B2B) med dokumenterat resultat. Du har en vana att arbeta självständigt, kan planera effektivt, är strukturerad och har en social förmåga att bygga långsiktiga relationer.

Du gillar utmaningar och är resultatinriktad. Ett krav är att du behärskar Engelska i tal och skrift för intern kommunikation, du har också en god datavana.

Vi välkomnar dig till ett intressant säljarbete med Svensk industri som arbetsfält.

Din ansökan vill vi att du skickar till ulf.nilsson@tebeco.se senast 2018-05-27

Har du frågor gällande tjänsten, ring 070-658745 Jonny Lund Segmentschef Beijer eller 070-6420205 Ulf Nilsson Segmentschef Tebeco.