Affärsansvarig Innesäljare/Orderhandläggare till Karlebo Gjuteriteknik i Sollentuna

Till Karlebo Gjuteriteknik (en del av Beijer Tech AB) söker vi en driven och kundfokuserad innesäljare/orderhandläggare som vill ha ett självständigt och varierande arbete. Arbetsuppgifterna kan för rätt person utvecklas till att även inkludera uppsökande sälj- och marknadsföringsarbete.

I rollen som innesäljare/orderhandläggare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom orderläggning, orderbevakning, inköp, uppföljning av leveranser och support till säljare. I arbetsuppgifterna ingår även att ge råd till kunderna i frågor relaterade till leverans och teknik. Som innesäljare/orderhandläggare förväntas du också proaktivt arbeta med merförsäljning på befintliga kunder. I förlängningen kan ett eget ansvar av segmentet reservdelar vara nästa steg där du ansvarar för segmentets kunder och leverantörer och proaktivt utvecklar erbjudandet och marknadsföringsaktiviteter.

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Lilian Norin på lilian.norin@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. 

För mer info ang. tjänsten samt ansökan - Andara.se