Vi söker nu en Segmentsansvarig SÄLJARE för placering Småland

Inom pressgjutning har Karlebo ett brett erbjudande och kan leverera allt från kompletta pressgjutceller till enstaka maskiner, periferiutrustning eller ombyggnad och service. Genom närvaro hos kunden ser vi helheten och kan föreslå samt leverera den utrustning som krävs för att leva upp till förväntningarna. En viktig ingrediens i vårt totalåtagande är att vi inte bara tar ansvar för installation utan också eftermarknad under maskinens livslängd.

Vi söker dig som i första hand har erfarenhet av projektledning/försäljning inom industrin samt en god affärsmässig förståelse. Har du arbetat inom branschen för pressgjutning / automation är det en stor fördel. Vi värderar dina tekniska kunskaper och ditt personliga engagemang mycket högt.

Du har ett väl utvecklat affärssinne och trivs med att själv planera och strukturera din kalender. Social förmåga, initiativrikedom och resultatorientering är andra viktiga egenskaper för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Karlebo Gjuteriteknik med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna Andersson tel 072-549 03 00. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se. Urval och intervjuer påbörjas först v 33-34.